Családtörténeti könyv

gcs_2.jpg

Íme, elkészült az eddigi legnagyobb léptékű családtörténeti könyvünk! Eleinte senki nem gondolta volna, de 372 oldalnyi történet került elő a kutatott dunántúli család nemzedékeiről, minden apai és anyai felmenőről, a legrégebbi ágon 1491-ig, 19 nemzedékig, ameddig vissza tudtunk látni a történelemben. Szerkesztett családfákkal, régi portrékkal, városképekkel és térképekkel készült el az egyedi tervezésű és kiállítású kötet - amit már a szélesebb család tagjai lapozgatnak kedvükre.

Hasonló családtörténeti könyv elkészítéséért, kutatásért keressetek bátran!

***

Érdekel saját családod múltja? Szeretnéd megismerni különböző őseidet és szerteágazó történeteiket? 

Máté Enikő vagyok, két évtized tapasztalatával és szenvedélyes kutatómunkával állítok össze családfákat, kutatok anyakönyvekben, családtörténetekben, és mindezekből egy összefoglaló és látványos családkönyvet állítok össze!

kutatómunka a részletektől függően külön megbeszélés tárgya, ezt a könyv ára nem tartalmazza. Előzetesen a kapott információk, az első adatok alapján felmérem, hogy milyen mélységekben kutatható a név és az adott település és körülbelül hány nemzedék kutatható. Megtalált személy az, aki vagy egy házassági vagy egy születési / halotti adatból beazonosítható.

Amit a Megrendelő ezért kap: 1) egy felrajzolt, letisztázott családfa; 2) pontosan dokumentált adatok az anyakönyvi találatokról; 3) egy részletes, a kutatás során megismert adatokból, helytörténetből álló, a családfát és a Megrendelő által küldött információkat is tartalmazó családtörténeti írás, amely az idevonatkozó társadalmi-történelemi-földrajzi összefüggésekre is reflektál.

családkönyv ezt a részletes és összefoglaló családtörténeti írást tartalmazza A/4-es méretben a család őseiről, életéről kiegészítve és összeszerkesztve a Megrendelő által küldött régi családi fotókkal / levelekkel / családi anekdotákkal / térképrészletekkel / fennmaradt információkkal, valamint a kutatás során talált érdekességekkel, családfarajzzal. Kemény táblás, exkluzív, egyedi, a Megrendelővel egyeztetett megjelenésben készül el. 

Egyéb szolgáltatások:

Grafikai szolgáltatások: egyedi elképzelések alapján különleges családfa felrajzolása.

Egy konkrét adat vagy személy felkutatása a rá vonatkozó, fellelhető lehetséges adatforrásokból külön megbeszélés tárgya.

Elérhetőségem:     eniko.matekukac.jpghotmail.com

1.jpg20.jpg

17.jpg14.jpg 16.jpg10.jpg